Afspraak maken

De artsen werken enkel op afspraak. Gelieve steeds het aantal personen per consultatie te vermelden. U kunt hiervoor het secretariaat bereiken van maandag – vrijdag van 07:30 – 19:00h. Na 19.00h en in het weekend kan u de wachtdienst bereiken op +32 (0)9/22.80.222.

Indien u de wachtdienst van de apotheek wil bereiken, raden wij u aan om te surfen naar http://www.apotheek.be

Indien u een uitgebreid onderzoek nodig heeft, vragen wij u om dit te melden bij het maken van uw afspraak. onder uitgebreid onderzoek verstaan wij:

  • Pre-operatief onderzoek
  • Onderzoek in verband met een levensverzekering
  • Spirometrie
  • Gynaecologisch onderzoek
  • Wegnemen van een huidletsel
  • Maken van een electrocardiogram

Gelieve bij elke consultatie uw identiteitskaart en de KidsID van uw kinderen mee te brengen.

Belangrijk!

Om een vlotte en kwaliteitsvolle praktijkvoering te kunnen realiseren, hebben wij uw medewerking nodig. De telefoon is als communicatiemiddel onsmisbaar in een huisartsenpraktijk, maar kan ook zeer storend zijn. Elk telefonisch contact met de dokter zelf verstoort de afspraak van dat moment. Gelieve het contact met de artsen zelf te beperken tot het strikt noodzakelijke. Voor een uitvoerige bespreking van een probleem of resultaten van een onderzoek, maar je best aan afspraak. Een telefonische diagnose is niet mogelijk.

Indien de arts niet onmiddelijk beschikbaar is omdat hij bezig is met een onderzoek of een ingreep, zal u gevraagd worden om op een later tijdstip terug te bellen.